.

Scroll mouse to zoom in or zoom out

MERGATOR ORTOPEDIC METAL

135,00 RON
Fara TVA

KM-01982

Stoc epuizat
Cantitatea

Cadrul va permite un control bun al distributiei greutatii corpului dumneavoastra prin folosirea bratelor si diminuarea fortei distribuite prin intermediul picioarelor. Nu va grabiti cand folositi un cadru. Cadrul de mers este un dispozitiv potrivit pentru pacientul confuz, cu probleme de echilibru si orientare, are avantajul ca asigura un suport maxim al pacientului, permite controlul distribuirii greutatii corpului. Acest dispozitiv este util si in operatiile de asezare respectiv ridicare de pe scaun, fotoliu, vas WC folosind forta bratelor  pentru diminuarea fortei exercitate asupra picioarelor. Cadrele de mers  sunt din aluminiu/metal, se pliaza (cadru de mers pliabil) pentru transport sau depozitare, se regleaza in inaltime functie de statura utilizatorului, poate fi folosit in mod "pasitor", avansand succesiv cu fiecare laterala.

Pozitionarea corecta: Manerele cadrului trebuie sa ajunga la nivelul incheieturii mainii (pumnului) de fiecare parte a corpului.

Mersul: Cadrul de mers poate fi folosit ca si cadru de mers pasitor, fiecare laterala poate fi impinsa inainte, pas cu pas, cu aproximativ 20 cm.

Statul jos: Apropiati-va cu spatele de scaunul pe care vreti sa va asezati pana il atingeti cu gambele dumneavoastra. Lasati-va in jos cu usurinta sustinandu-va cu ambele maini aplicate pe manerele scaunului. Pentru a va ridica de pe scaun, impingeti-va cu mainile si apoi apucati manerele cadrului de mers.

Urcatul si coboratul scarilor: Nu incercati nici o data sa urcati/coborati scari cu ajutorul unui cadru de mers. De asemenea nu folositi cadrul cand urcati cu o scara rulanta.